Biblioteca cu mesaje

Mesaje de dragoste frumoase • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante • Texte lungi romantice, haioase sau amuzante pentru persoana iubită.

(Acestea sunt o parte din mesajele primite in cadrul emisiunii – 172)

 

* Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!

* Mă simt foarte rău și tristă! Te iubesc, băiatul meu drag. Înnebunesc și mor când ești departe!

* Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc.

* De când suntem împreună, lumea a devenit mai strălucitoare, Iubirea a devenit un cuvânt cu majusculă, iar viața s-a transformat într-un fluture constant în stomacul meu. Dragul meu, nu-mi pot imagina că inima mi-ar putea bate departe de a ta! Ești o bucată de fericire care a devenit răsplata mea după lungi încercări!

* Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!

* Voi fi prima care te va trezi cu razele sale și-ți va zâmbi tandru. Îmi este dor de tine!

* Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!

* Blândul meu și afectuos, cât de fericită sunt când îți simt căldura! Am nevoie de tine pentru fericire, am nevoie de cuvintele tale sincere care îmi copleșesc sufletul și de la care aripile se deschid în spatele meu. Când îți aud vocea la telefon, vreau să zbor, să alerg, să sar de fericire în mâinile tale. Simt că ai nevoie de mine și mă bucur că ești în destinul meu.

* Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!

* Îți voi oferi ce-i mai drag, dar nu voi lua nimic în schimb, pentru că te iubesc dezinteresată!

* Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!

* Ești cel mai iubit dintre pământeni, nu trăiesc fără tine o zi! Nu am nevoie de cadouri scumpe, flori sau ciocolate; am nevoie doar de tine. Uneori, când înțeleg că nu putem fi împreună, sunt distrusă! Dar, trezindu-mă în fiecare dimineața, înțeleg: trăiesc pentru tine. Când ești lângă mine, mă simt protejată, când vorbești cu mine, mă simt fierbinte, când mă săruți pe obraz, mă simt dorită. Vreau să trăiesc pentru tine, să respir pentru tine, vreau să fiu mereu cu tine. Te iubesc mai mult decât viața.

* Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!

* Ești cea mai prețioasă comoară! Și sper că merit un astfel de cadou al sorții.

* Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

* Mi-e dor de mâinile tale care mă mângâie, îmi lipsesc ochii care mă privesc, îmi lipsește corpul tău care radiază căldură, îmi este dor de inima ta care mă iubește. Mi-e dor de tine!

* Credeam că de la ultimul eșec nu-mi voi mai reveni niciodată, dar tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zâmbet și sentimentul pierdut undeva într-un colț de inimă, Iubirea. Te iubesc, iubita mea și vreau să-mi petrec toată viața alături de tine!

* Ești singurul soare pentru mine care strălucește la orizont și-mi încălzește sufletul!

* Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar!

* Să împărțim lumea! Soarele este pentru tine, luna pentru mine; marea este pentru tine, valurile pentru mine; cerul este pentru tine, stelele pentru mine. Sau haide să împărțim așa: toate – pentru tine, și tu pentru mine!

* Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine!

* Știi, dragule, noi suntem ca doi orbi! Tu pentru că nu vezi cât de drag îmi ești, iar eu pentru că nu văd pe nimeni altcineva în afară de tine!

* Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine!

* Mi-ai orbit ochii, m-ai lăsat fără cuvinte, mi-ai capturat inima și mi-ai furat sufletul. Sunt incredibil de fericită de asta!

* Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor.

* Vreau să-ți ating buzele, să-mi încălzesc mâinile de ale tale, să te îmbrățișez și să nu te las să mai pleci niciodată! Te iubesc!

* Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

* Mă gândeam că nu există bărbați perfecți, dar când te-am întâlnit, mi-am dat seama că am greșit.

* Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!

* Tu ești lumina soarelui, ești durere și frică. Tu ești gustul cerului de pe buzele mele, melodia pe care o cânt. Tu ești viața și o iubesc!

* Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!

* Lacrimile mele sunt cuvinte pe care inima nu le poate rosti.

* Există 4 etape către fericire: 1.eu 2.tu 3. inimile noastre 4.noi doi împreună. Te iubesc!

* Nu ai idee cât de dificil este să te desparți de cel cu care ai planificat să petreci eternitatea.

* Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!

* Dacă săruturile ar fi fulgi de zăpadă, ți-aș trimite un viscol!

* O zi poate începe făra un SMS de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit.

* Există 1.000.000 de bărbați în lume, dar de ce am nevoie anume de tine? Pentru că tu ești 1 și toți ceilalți sunt .000.000.

* Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

* Eu cred în fericirea noastră! Ești grijuliu, iubitor, loial, blând și ești soțul meu!

* Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.

* Fiind în viața mea, mi-ai dat un motiv să trăiesc, o cauză pentru care să lupt și să sper în fiecare zi. Îți mulțumesc că faci parte din mine.

* Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumos pentru ca eşti atât de iubit şi îti promit că aşa vei fi mereu.

* Aș vrea să fiu soarele care îți încălzește zâmbetul cald, aerul pe care îl respiri în plămâni, dar, mai presus de toate, aș vrea să mă bucur că s-a împlinit dorința mea preferată – să fiu iubirea vieții tale. Îți voi fi veșnic îndatorată pentru că m-ai învățat cum să iubesc.

* Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire!

* Dragul meu, ai venit în viața mea ca o binecuvântare, m-ai făcut să mă simt mai vie pe măsură ce treceau zilele. Ești cel mai bun cadou pe care mi l-a făcut natura. Vreau doar să folosesc această ocazie pentru a-ți spune cât de mult te iubesc și te prețuiesc.

* Cele mai placute si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute sau atinse, dar pot fi simtite in inima!

* Ești tot ce îmi doresc și tot ce aș putea cere vreodată. M-ai făcut să mă simt iubită în moduri la care nici nu mă puteam aștepta. Îmi lipsești…

* Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!

* Dragul meu iubit, se pare că iubirea ta este singura decizie corectă pe care am luat-o vreodată. Îți trimit dragoste, îmbrățișări și sărutări. Îmi lipsești mult!

* Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!

* Iubitule, nu m-am speriat niciodată să renunț la ceva până nu ai intrat în viața mea. Gândul la o zi fără tine mă omoară încet. Nu voi renunța niciodată la această nouă dependență. Te iubesc cu tot ce am.

* Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!

* Dragul meu, ori de câte ori mă uit la tine, simt că am întâlnit un înger în persoană. Nimeni nu poate fi vreodată la fel de dulce ca tine. Luminezi fiecare parte din mine și nu voi înceta niciodată să te privesc.

* Te iubesc pentru că fără tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru că îmi zâmbești, pentru că mă alinți, pentru că mă atingi, îmbrățișezi. Te iubesc!

* Dragul meu iubit, nu există nimic în comparație cu bucuria pe care o am ori de câte ori sunt alături de tine. Ești soarele meu în mijlocul furtunii. În tine găsesc pacea. Mulțumesc că ești al meu.

* Vreau să ştii că zi de zi mă gândesc la tine, aş vrea să te sărut clipă de clipă şi să te am lângă mine secundă de secundă.

* Ești angelic în toate aspectele. Îți mulțumesc că m-ai numit a ta și că m-ai acceptat pentru cine sunt, cu toate imperfecțiunile mele. În tine găsesc pace, confort și fericire.

* Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Iubirea începe cu tine și cu mine.

* Încerc din răsputeri să fiu cea mai bună femeie din toată lumea. Cea mai mare misiune a mea este să te fac cel mai fericit și mai împlinit bărbat.

* Dacă din toată istoria aș putea alege un moment pe care să îl pot păstra strălucitor și plin de viață, dintre toate zilele vieții mele aș alege momentul cand te-am cunoscut.

* Iubitule, văzând că zâmbești, îmi luminează zilele. În cele mai întunecate zile ale mele, tot ce îmi doresc este zâmbetul tău și atingerea ta electrică. Tu vindeci fiecare parte ruptă din mine.

* Să ții la cineva este ușor, dar să faci pe cineva să țină la tine este greu. Mă tot întreb cum ai reușit așa de repede să mă faci să țin la tine.

* Dacă un înger mi-ar cere să-mi pun o dorință, aș cere zile mai lungi pentru că vreau să-ți arăt cât de mult însemni pentru mine în fiecare zi.

* Nimeni nu i-a învățat pe pești să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare – asta e natural și firesc – așa e viața. Exact la fel, nimeni nu m-a învățat să mă gândesc la tine cu dragoste. Așa e viața!

* Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. A te avea, dragul meu, a fost și va fi întotdeauna cea mai mare binecuvântare a mea. Te iubesc, scumpule.

* Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit și mai ales, imposibil de uitat.

* În fiecare zi îți doresc râsete, amintiri dulci și aventuri utile pentru a te face cea mai luminoasă persoană. Nimic nu-mi aduce bucurie decât să știu că am un iubit inteligent, frumos și fericit. Îți mulțumesc pentru tot!

* Iubitule, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.

* Într-o lume în care oamenii sunt motivați de diverși factori și vise, singura mea motivație ești tu și viitorul pe care vreau să-l avem.

* Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire, ești ca un drog pentru mine.

* Nu pot să înțeleg ce este mai bine: a te trezi lângă tine sau a adormi lângă tine în fiecare zi. Grăbește-te înapoi acasă ca să pot concluziona.

* Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

* Iubirea ta mă întărește când sunt slabă, mă face să zâmbesc când sunt tristă și îmi dă speranță când sunt lipsită de viață. Te iubesc.

* Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii, te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima, sigur o găsesc la tine. Te iubesc!

* Nimic din această lume nu se compară cu bucuria pe care o am când sunt cu tine, iubitule. Se spune că dragostea este oarbă, dar eu o pot vedea prin ochii tăi.

* Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc !

* Nu știu cum s-ar fi dovedit viața dacă nu ar fi fost sprijinul tău. Ai fost mai aproape decât o soră sau un frate. Îți mulțumesc că ai fost întotdeauna refugiul meu. Te iubesc la nesfârșit.

* Tu mă faci să cred ca totul este posibil. Tu mă faci să exist.

* Care este semnificația mâncării fără sare? Care este sensul de a avea ochi care nu pot vedea? Spune-mi la ce folosesc picioarele care nu pot merge? La ce folosește apa care nu poate potoli setea? Spune-mi sensul vieții mele fără tine?! Te iubesc!

* Mă faci să-mi doresc să fiu un bărbat mai bun. Te iubesc!

* Tu ești destinul meu. Tocmai mi-am dat seama că vreau să îmbătrânesc cu tine. Să te am lângă mine în fiecare dimineață când mă trezesc. Să te văd râzând și să te văd plângând. Vreau să văd lumea cu tine. Totul cu tine. Totul ești tu. Te iubesc la nesfârșit.

* La ce folosește frumusețea fără inteligență, banii fără fericire, zâmbetul fără sentimente, viața fără tine?

* Singurul lucru care nu are sfârșit este dragostea mea pentru tine. Îmi dai cel mai puternic sentiment pe care l-am cunoscut vreodată și nu-l voi lăsa niciodată să plece.

* Ține-mă aproape de tine și nu-mi da drumul. Ești dragostea mea, fără nicio urmă de îndoială.

* Am făcut atâtea amintiri uimitoare împreună. Abia aștept să văd tot ce ne rezervă viitorul.

* Pot să-ți spun astăzi că te iubesc? Dacă nu, pot să-ți spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viața mea.

* Dacă norii varsă lacrimi şi iubirea n-a trecut, poate mai apare o şansă să pornim de la început.

* Atunci când crezi că totul în viaţă e pustiu, închide ochii și ascultă bătaia vântului ce-mi poartă vorbele dulci: Te IUBESC!

* Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru că ești atât de iubită și îți promit că așa vei fi mereu.

* Într-o noapte o stea m-a întrebat: “De ce nu o laşi dacă te face să plângi?” I-am răspuns: :Stea tu ţi-ai părăsi ceru?l”

* Mi-ai părut perfect de când te-am văzut prima oară și te-am iubit. Apoi am văzut că nu ești perfect și te-am iubit și mai mult.

* Dacă aș avea o floare pentru fiecare dată în care mă gândesc la tine, aș fi proprietarul celei mari grădini din lume.

* Dacă e să trăiești 100 de ani, vreau ca eu să trăiesc 100 de ani minus o zi, pentru a nu trăi nici măcar o zi fără tine.

* De când te-am cunoscut, viața mea s-a schimbat. Mă inspiri, mă faci o persoană mai bună. Vreau să-mi dai o șansă să vezi cât de mult te iubesc și cât de fericit sunt cu tine.

* Îmi place când zâmbești, dar cel mai mult îmi place când motivul zâmbetului tău sunt eu.

* Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.

* Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, iubitul meu bland, atent și grijuliu.

* Ești ultimul meu gând înainte de culcare și primul când mă trezesc dimineața.

* Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc!

* Incă am fluturi în stomac atunci când te vad, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

* Nu vreau să mă iubească toată lumea. E de ajuns sa mă iubească o singură persoana. TU!

* Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat…nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbaţi şi acesta este darul meu.

* Ești cel mai drag și cel mai iubit om din lume. Când ești plecat pentru mult timp, lumea devine neinteresantă, iar când ești cu mine, nu există nicio persoană mai fericită pe această lume.

* Iubesc palmele tale mari, iubesc braţele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc fiinţa ta toată.

* Nu mi-am imaginat vreodată că un bărbat poate fi atât de îndrăgostit și atât de fermecător. Ești minunat și te iubesc mai mult decât îți poți imagina.

* Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Eşti lumina ochilor mei, fără tine nu aş mai vedea. Eşti oxigenul meu, fără tine nu aş respira. Eşti viaţa mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea.

* Nimeni nu i-a învățat pe pești să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare – asta e natural și firesc – așa e viața. Exact la fel, nimeni nu m-a învățat să mă gândesc la tine cu dragoste. Așa e viața!

* Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit și mai ales, imposibil de uitat.

* Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii, te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima, sigur o găsesc la tine. Te iubesc!

* Unele lucruri le facem zilnic, unele de două-trei ori pe săptămână, unele o data pe an, unele nu le-am făcut niciodată. Aş vrea atâtea să-ţi dăruiesc, atâtea lucruri aş vrea să-ţi arăt sau să le facem împreună…! Dacă ar fi posibil mi-aş dori să mă multiplic în mai multi bărbaţi identici şi să avem împreună grija de tine. Totuşi, nu sunt sigur că te-ar bucura prea mult o astfel de posibilitate şi înţeleg de ce. Chiar şi eu singur sunt uneori prea mult, dar vreau să-ţi mărturisesc că eşti atât de minunata încât nu m-aş sătura nici de o sută ca tine.

* Te iubesc aşa de mult încât inima mea bate odată pentru tine şi odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-şi arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc… e totuşi omenesc!

* Tu eşti seara cu ochii umezi de seninul stelelor, ce tremură uşor şi atât de dureros în mine când şoaptele mele ţi se dăruiesc. Tu eşti un ochi deschis spre întunericul sufletului meu, sub pleoapa căruia se zbat zborurile însângerate ale viselor. Nu pleca, mai vreau să te privesc, vreau să te culeg şoaptă cu şoaptă, lumină cu lumină, tristeţe cu tristeţe. Nu pleca, mi-e sete de privirile tale, ascunzând cerul în fiecare mângâiere cu care mă îmbrăţişează. Te iubesc draga mea, te iubesc cum iubesc soarele, te iubesc cum iubesc luna şi marea. TU eşti pentru mine roua dimineţii ce se varsă peste ochii mei trezindu-mă din somnul singurătăţii. Te iubesc!

* Mi-aș dori să te trezești într-o dimineață și să te ia un dor, un dor care doare, să te ia dorul de mine, să fiu singurul lucru la care te gândești. Să îți amintești de mine și de vremurile bune, să îți fie dor să mă strângi în brațe, să râzi cu mine, să mă ții de mână, să îți fie dor chiar și de degetele mele care îți pătrundeau prin păr. Vreau doar să înțelegi cum se simte dorul pe care eu mereu îl simt, vreau doar să înțelegi ce simț când îți spun că mi-e dor de tine, vreau doar să mă crezi, să crezi că mie chiar îmi e dor.

* Îmi lipsești la fiecare bătaie a inimii, la fiecare clipire, în fiecare secundă și în fiecare moment al zilei!

* Îmi lipsesc nopțile lungi petrecute cu tine, certurile din nimic, mesajele de bună dimineața sau de noapte bună, vocea blândă și caldă.. ah, îmi e așa dor de tine… tu erai zâmbetul meu!

* Tu ești soarele din dimineața mea, tu ești luna din noaptea mea, tu ești ritmul care bate în inima mea! Mi-e dor de tine și nu pot să stau departe de tine! Când tu ești departe nu simt decât o tristețe imensă care îmi sfâșie sufletul. Inima mea te cere și te vrea din nou. Mi-e dor de tine…

* Mi-e dor să te strâng în brațe și să uit de realitate, să zbor printre stele, să alunec prin mii de sentimente care îmi pătrund fiecare celulă din corp și îi dă putere. Vreau acea îmbrățișarea care să îmi dea puterea de a ajunge pe culmile fericirii, să fie o fericire exacerbată în care sufletul meu să se ungă cu dragoste. Mi-e dor de tine.

* Îmi este foarte dor de tine! Ştii că zâmbetul tău este cel mai important pentru mine şi sunt foarte bucuroasă că ai venit în viaţa mea pentru a mă iubi şi a mă răsfăţa! Abia aştept să te văd pentru a-ţi întoarce înzecit tot ceea ce îmi oferi tu! Te iubesc mai mult decât propria persoană! Îmi este dor de tine, iubitule!

* Tu eşti jumătatea mea perfectă şi te voi iubi şi respecta toată viaţa! Număr secundele până revii în braţele mele! Abia mă mai pot concentra la ce se întâmplă în jurul meu! Abia aştept să îţi văd ochii în care ador să mă oglindesc! Te iubesc şi mi-e dor de tine!

* Grăbește-te să mă salvezi! Plâng, singuratatea mă sfâșie, dar cel mai tare mă sfâșie dorul de tine. Întoarce-te la mine și fă-mă din nou să zâmbesc!

* Aș vrea să fiu o floare în mâinile tale, un zâmbet pe buzele tale, raza de luna care îți spune seara noapte bună.

* Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de ține, te ador. Noapte bună, puișor!

* Opt litere, două cuvinte, un singur înțeles: Te Iubesc!

* Engleză nu vorbesc … Franceză nu cunosc … Dar știu cuvântul romanesc să îți spun un sincer „Te iubesc”!

* Iubirea e un cântec ce toți îl cânta des, dar nu la toți el are același înțeles.

* Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primavară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet și gândul la tine liniște. Te iubesc!

* Eu sunt o fereastra deschisă pentru zborul visurilor noastre, te iubesc până la cer și-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim și tu mă știi, mă ai, mă vrei, iar eu, eu te privesc și nu-mi ajunge, te țin și nu ma satur, te-am și te mai vreau!

* Iubirea e un strop de lumină un stop de poezie curată a inimii și restul… nebunie! Iubește doar

* Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, câdeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărti, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă-ntr-o stea.

* Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare răsărit aduce o speranță… Între apus și răsărit sunt ore fără viață… Sunt orele în care ești departe de mine…

* A iubi înseamnă a suferi dar cum tot mai multi fug de suferința tot mai putini știu să iubească.

* Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 minute. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fără tine e o eternitate

* Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiți cu ceea ce avem și nemultumiți de ceea ce suntem.

* De ploaie te poți ascunde, dar de dragoste n-ai unde caci oriunde te-ai ascunde ea la inima pătrunde.

* Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „te iubesc!” Iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

* Sunt politist si te arestez pentru ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este: inchisoare pe viata in inima mea!

* Dragul meu tu esti Soarele si Dimineata mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad fericit alaturi de mine. Te iubesc!

* Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

* Simt ca am inceput sa traiesc cu adevarat din momentul in care te-am intalnit pe tine. Te iubesc!

* Daca ar fi sa aleg cea mai frumoasa zi din viata mea, cea mai buna ora pe care am trait-o si visul meu devenit realitate, totul ar avea legatura cu tine.

* Cand sunt in preajma ta ma simt confortabil, ma simt eu in totalitate. Destinul ne-a adus impreuna pentru ca tu esti sufletul meu pereche.

* Exista 2 cuvinte care imi fac inima sa bata mai tare, 2 cuvinte care imi inmoaie picioarele, 2 cuvinte care ma fac sa ma simt in al 9-lea cer, 2 cuvinte: Te iubesc!

* Dragostea mea pentru tine este ca un ocean, continua cat vezi cu ochii si pare fara sfarsit. Te iubesc!

* Văd lumea în ochii tai și ochii tăi peste tot în lume…

* Tu nu știi de mine.. Nu știi cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume în care ne iubim și tu mă știi, mă vrei, mă ai, iar eu.. eu te privesc și nu-mi ajunge.. te simt și nu ma satur.. te am și te mai vreau, pentru că te iubesc! 

* Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste, ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine.

* Tu ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întamplator și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm! 

* Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viața, minunea vieții mele!

* Ți-am zis vreodată de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru că lângă tine sunt mereu eu însămi, pentru că mă faci să mă simt cum nu m-am mai simțit niciodată, pentru că dragostea ta îmi spune că tot ce e mai bun de acum se va întampla, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă dragostea adevărată… și cred că te mai iubesc pentru că ești pur și simplu irezistibil!

* Te iubesc, la tine am găsit dragostea, lângă tine merită să merg mai departe, tu ești lumina ochilor mei, tu îmi luminezi calea, tu ești îngerul meu păzitor, când ești lângă mine secunda mi se pare oră, ziua mi se pare săptămână. Te iubesc prințul meu frumos!

* Te iubesc nu numai pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt lângă tine.

* Te iubesc din toată inima – îmi ia 2 secunde să iți zic, dar îmi trebuie o viață întreagă să îți demonstrez cât de mult. Hai sa încep azi…

* Nu pentru că iubesc sunt fericit, ci faptul că sunt îndrăgostit de tine mă face fericit! 

* Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Și nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja îți aparține. Te iubesc mai mult decât orice!

* Întalnirea cu tine a fost o soartă, devenind prietenul tău a fost o alegere, dar să ma îndrăgostesc de tine a fost ceva ce nu am putut controla.

* Este greu să vorbesc atunci când sunt îndragostit pentru că atunci când te privesc, frumusețea ta mă lasă fără răsuflare. Deci, dacă azi voi fi mut, vei știi de ce…

* Dumnezeu, înainte de a crea Dragostea, te-a creat pe tine, apoi Dragostea ca să îți fie dăruită. După toate acestea m-a creat pe mine să ți-o pot Darui. Te iubesc Dragostea Mea!

* Tu eşti visul meu…unicul meu vis…aş vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng aşa de tare încât TU şi EU sa devenim un singur suflet.

* Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

* Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească, trupul tău e făcut să trezească dorinţele. Toată fiinţa ta e încântătoare şi eu sunt cel mai norocos bărbat, caci sunt iubit de tine.

* Eu n-am fost în stare să-ţi scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toţi poeţii dintr-o carte. Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

* Te simti obosită? Poate pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.

* Ești periculos de frumoasă. De aceea vreau să te închid pe viață în inima mea, ca să nu mai faci și alte victime…

* Crezi în dragoste la prima vedere sau e nevoie să mai trec încă o dată?

* Ești o ființă atât de drăguță, politicoasă, frumoasă, sincera, spirituală și unică pe aceasta lume… Primește urările mele de bine și aceste minciuni nevinovate…

* Cineva spunea despre tine că săruți groaznic și că în dragoste te descurci la fel de prost. Nu vrei să-mi demonstrezi contrariul?

* Iubito, ești amuzantă, bună, caldă și iubitoare… și faptul că – pe lângă toate astea – ești și atât de frumoasa e ca un bonus…

* Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Hai sa ne bucuram de iubire!

* Când toţi îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greşit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Eşti dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata îşi doreşte.

* Iubitule, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.

Back to top button
error: Continut protejat