Sisyphus: The Myth (serial 2021)

Serialul spune povestea unei călătorii în timp la care participă un inginer genial, portretizat de Han Tae-Sool (Cho Seung-Woo), și salvatorul său din viitor, Kang Seo-Hae (Park Shin-Hye).

Han Tae-Sool este un inginer genial și, totodată, cofondator al Quantum and Time Company. Este frumos și, mai mult decât atât, vine mereu cu rezultate inovatoare.

Datorită eforturilor sale, Quantum and Time a devenit o instituție de talie mondială. Fondatorul său este cunoscut ca un făcător de minuni și un erou în Coreea, dar realitatea este puțin diferită. După moartea fratelui său mai mare petrecută în urmă cu 10 ani, el a manifestat un comportament excentric. În consecință, prețul acțiunilor companiei a fluctuat. Într-o zi, Han Tae-Sool află despre un adevăr incert din spatele morții fratelui său. Astfel începe călătoria lui periculoasă.

De cealaltă parte, Kang Seo-Hae este o războinică de elită. Ea poate să-i doboare pe cei mai puternici bărbați doar cu mâinile goale. De asemenea, ea este un trăgător de elită, fiind capabilă să producă bombe. Seo-Hae a deprins aceste abilități pentru a supraviețui într-o lume dominată de gangsteri și clici-uri militare. Într-o zi, după o călătorie lungă și periculoasă, ea ajunge în fața lui Han Tae-Sool, pentru a-l salva.

Vizionare placuta!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
error: Continut protejat
%d blogeri au apreciat: