Sustine-ne

Cu emoție în suflet, vă adresez aceste rânduri pline de recunoștință și bucurie. Faptul că emisiunea mea a ajuns la inimile voastre este pentru mine o sursă de împlinire și mă motivează să continui să aduc bucurie în serile de duminica.

Proiectul “Din Suflet pentru Suflet” lansat în anul 1995, reprezintă nu doar o emisiune, ci o călătorie specială pentru sufletul meu și pentru toți cei implicați de-a lungul timpului. Fiecare seară de duminică devine astfel o întâlnire autentică “Din Suflet pentru Suflet“.

Aș dori să exprim sincere mulțumiri tuturor donatorilor pentru gestul lor nobil, precum și tuturor celor care, în diverse moduri, au contribuit la realizarea și difuzarea acestei emisiuni minunate.

Cu toate acestea, continuăm pe acest drum și avem nevoie de susținerea voastră pentru a completa echipamentul audio al studioului si costurile aferente. Dacă simțiți că doriți să contribuiți la această cauză, vă rugăm să utilizați conturile de mai jos:

Cont IBAN Revolut
RO13BREL0005500474010100

(sau direct pe numarul de tel al emisiunii +40722493339

Sau Trimite pe link: revolut.me/dsps

În încheiere,

Vă reamintesc cu drag că emoția și vibrația specială a emisiunii “Din Suflet pentru Suflet” pot fi trăite live în fiecare seară de duminică, între orele 21:00 și 23:00. Este un moment de comuniune muzicală și emoțională pe care îl împărtășim împreună, în speranța că aducem o rază de lumină în inimile voastre albastre.

Mulțumesc din suflet pentru că faceți parte din această călătorie magica și pentru susținerea voastră continuă. Fără voi, totul nu ar fi fost la fel de minunat. Cu inima plină de recunoștință, NLS – Leo.

Back to top button
error: Continut protejat
Trimite mesajul
Trimite un mesaj frumos!